Spórolj időt! Add le rendelésed online, és vedd át az üzletben összekészítve!

Barco Kókuszolaj 1kg utántöltő

Kód: 8993O-7788O-7O-O-
2 100 Ft 1 654 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Szállítási lehetőségek

Természetes és egészséges, növényi alapú alternatíva, mellyel a napraforgóolaj és az állati eredetű zsiradék is helyettesíthető. Segítségével bármilyen étel elkészíthető, hiszen a magyar konyha ízvilágát sem befolyásolja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A barco kókuszolaj vagy más néven kókuszzsír (Oleum Cocois) a kókuszpálma (Cocus nucifera) termésének, a kókuszdiónak fehér húsából (koprából) préselt növényi olaj. A kókuszvaj olvadáspontja 24 Celsius fok, így szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, fehér színű. Olvadt állapotban átlátszó, színtelen, folyékony olaj. 

A Barco kókuszolaj Indonézia vezető prémium kókuszolaj márkája 1950 óta. 100%-ban kókuszból készült, nem hidrogénezett, tartósítószert nem tartalmaz. Stabil szerkezetű, az oxidációnak jól ellenáll, 198 Celsius fokig nem oxidálódik. Telített zsírsavakban és antioxidánsokban igen gazdag. Magas laurinsav tartalma miatt antibakteriális és gombaölő hatású is. 

Átlagos tápérték adatok 100 ml termékben:
Energia 3670 Kj (875 kcal) 
- telített zsírsav 86g
- egyszeresen telített zsírsav 6g
- többszörösen telített koleszterin mentes 3g

Felhasználási javaslat: 
A Barco kókuszolaj kíváló sütéshez-főzéshez. Nincsen kókusz aromája, az ezzel készülő ételek ízvilágát nem befolyásolja. Cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel lebontásához nincs szükség inzulinra. Fogyókúrák során szintén hasznos kiegészítő, mert a szénhidrátokhoz hasonlóan zsírként nem raktározódik a szervezetben. Koleszterinmentes. A kókuszvaj emellett alkalmazható kozmetikai alapnyagként: szappankészítéshez, illetve a haj és a bőr ápolására. Táplálja, hidratálja a hámszövetet, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat. Könnyen, gyorsan beszívódik a bőrön keresztük, nem hagy zsíros érzetet.

Tárolás:
Felbontás után sem szükséges hűtőben tárolni!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: