Microse bíborszínű kasvirág cukorka 75g eper ízű
Kód: 59975665O-O-998Termék részletes leírása
Microse Eperízű Echinacea cukorka 75g
Bemutatjuk a Microse Pemetefű cukorka kishúgát, mely nem kevésbé finom, és a benne lévő gyógynövények kivonatai szerepet játszanak az immunrendszer erősítésében.
Töltetlen kemény eperízű bíbor kasvirág (echinacea) cukorka 75g
Bíborszínű kasvirág (echinacea purpurea): A bíborszínű kasvirág (echinacea angustifolia és echinacea purpurea) Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, melynek előnyös hatásait az indiánok már évezredek óta ismerik. Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb növényi eredetű immunerősítő szer. Az echinacea sok betegség gyógyításában játszik fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növényből készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentő anyag. Az echinacea javítja a szervezet általános egészségi állapotát, káros mellékhatások nélkül fokozza ellenálló képességét, emellett baktérium- és vírusölő hatású. Idült és gyakran kiújuló fertőzések (pl.: légúti, húgyúti, középfülgyulladás), gombás és allergiás eredetű megbetegedések, kötőszöveti gyulladások enyhítésére kiválóan alkalmas.
Kiszerelés: 75g
Összetevők: kristálycukor, glükózszirup, csapvíz, citromsav, aromák, gyógynövény: bíborszínű kasvirág, kakaóvaj, gyógynövény: citromfű leveles, gyógynövény: hibiszkusz virág, élelmiszerszínezék: carmine, gyógynövény: Kakkukfű, gyógynövény: orvosi zsálya.
Átlagos tápérték |
100 g-ban: |
75 g-ban: |
energia: |
1493 kJ |
1120 kJ |
zsír: |
0,1 g |
0,1 g |
amelyből telített zsírsavak: |
0,1 g |
0,1 g |
szénhidrát: |
86,0 g |
64,5 g |
amelyből cukrok: |
67,0 g |
50,3 g |
fehérje: |
0,0 g |
0,0 g |
só: |
0,00 g* |
0,0 g* |
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergiára vonatkozó információ: Nem tartalmaz allergén összetevőt.
Származási hely: Magyarország.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.