Biomenü bio Ashwagandha por
Az Ashwagandha, más néven indiai ginzeng. Kúraszerű szedése serkentheti a növekedési hormont, a pajzsmirigyműködést és a libidót. Enyhítheti a stressz és a depresszió tüneteit, javíthatja az agyműködést, a szellemi teljesítményt és ellenállóbbá teheti a szervezetet, külsőleg alkalmazva enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit.
Az Ashwagandha Délkelet-Ázsiából származó gyógynövény, amelyet ősi-adaptogénként használ számos tradicionális gyógyászati irányzat. Bár nem a ginzeng-félék, hanem a burgonyafélék családjába tartozik, mégis gyakran indiai ginzengnek is nevezik, mivel az ayurvédikus gyógyászatban ugyanolyan módon alkalmazzák, mint a ginzenget a kínai gyógyászatban. Az Ashwagandha képes elősegíteni a relaxációt, és csökkenteni a stresszt. Védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket, lassítja az öregedési folyamatokat. A hétköznapokban leginkább a növény gyökerét, illetve levelét használják szárított és őrölt formában, akár turmixokba, különböző pépes állagú ételekbe keverve.
Az ashwagandha szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:
- Erősíti a szervezetet
- Regenerál
- Enyhítheti a szorongás, a depresszió és a stressz tüneteit
- Növeli a szexuális vágyat
- Javíthatja a szellemi teljesítményt
- Külsőleg enyhítheti a köszvénybetegség tüneteit
Összetevők:
100 % bio ashwagandha (withania somnifera, indiai ginzeng) gyökér por
Tápanyag-információk (100 gr):
- Energia: 1153 kj/275 kcal
- Zsír: 0,4 g
- Szénhidrát: 45,7 g
-ebből cukor: 10,7 g
- Rost: 33,5 g
- Fehérje: 5,5 g
- Só 0,4 g
Felhasználása:
1-2 evőkanál meleg tejben, teában, gyümölcs- vagy zöldséglébe, turmixba keverve.