Spórolj időt! Add le rendelésed online, és vedd át az üzletben összekészítve!

Gal halkollagén peptidek 150g

Kód: 5999885398973
6 990 Ft 5 504 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Szállítási lehetőségek

A kollagén a legfontosabb fehérje, amely valósággal egyben tartja a testünket, mint egy ragasztó. Ez a kötőszövetek fő alkotóeleme, mely mind a mozgásszervrendszer, mind a sejteket védő mechanizmusok épségéhez hozzájárul. Támogatja az ízületek, izmok és porcok egészséges működéséhez, a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez, hidratálja a bőrt és szembeszáll a bőr öregedése ellen.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A legjobban hasznosuló kollagén: a kollagénpeptid

Neu5gc-mentes kollagén! Szigorú autoimmun-diétát követők, pajzsmirigy-problémákkal küzdők és IBS-esek is fogyaszthatják. A GAL készítményében a kollagén peptidek formájában van jelen, így a legjobb felszívódással és hasznosulással fejti ki hatását. Segíti az öregedési folyamatok lassítását, a bőr rugalmasságának megőrzését, a haj egészségét, a csontok megerősítését, a porcok építését és az ízületek hajlékonyságát.

Mi az a Neu5gc?

A Neu5gc egy sziálsavszármazék, amely nagy mennyiségben van jelen minden emlősállattól származó élelmiszerben, a húsokban, a tejben, vajban is. A rossz bélflóra, a belek áteresztése, az emésztetlenség és a különböző növényi lektinek (prolaminok, glutén) gyakori fogyasztása esetén a Neu5gc jelentős károkat tud okozni a szervezetben. Különösen például autoimmun betegségeknél, pajzsmirigy-alulműködésnél, IBS-nél, gyakori emésztési problémáknál kell odafigyelni arra, hogy minél kevesebb jusson a szervezetbe.

A GAL készítménye a Naticol® francia halkollagénjét tartalmazza, amely Neu5gc-mentes, magas glicintartalmú, gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Azok is élvezhetik a kollagén jótékony hatását, akiknek szigorúan kerülniük kell ezt a sziálsavszármazékot.

Kollagénnel az öregedés ellen

A kollagén egy természetes fehérje, biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, a bőrön szembetűnő öregedési folyamatok mellett az egész test egészségi állapotára kihatással van.

A test természetes úton hozza létre a számára szükséges kollagént, de ez termelés az évek során fokozatosan csökken. A lassulási folyamat már 20 éves kor után elkezdődik, és szinte teljesen leáll 50-60 éves korra. A nők szervezete alapból kevesebb kollagént termel, mint a férfiaké, a bőr megereszkedése, a haj és a körmök szerkezetének megváltozása különösen esztétikai szempontból érinti érzékenyen őket. Ám a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett a kollagén ugyanolyan fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.

Összetevők:

kollagén peptidek (hidrolizált halkollagén)

Átlagos tápérték:

                                                               100gr                                     10gr                                   5gr

  • Energia:                                     1581kj/372kcal                       158kj/37kcal                     78kj/18kcal
  • Zsír:                                                  –                                              –                                     –
  • Szénhidrát:                                       –                                              –                                     –
  • ebből cukrok:                                    –                                              –                                     –
  • Fehérje:                                         93gr                                         9,3gr                              4,6gr
  • Só:                                                   0,7gr                                      0,07gr                            0,04 gr

Fogyasztási javaslat:

Már napi 2,5 gramm fogyasztása is hatásos, de a legjobb eredményekhez érdemesebb napi 5-10 grammot fogyasztani. 10 gramm feletti fogyasztása akkor javasolt, ha a napi fehérjebevitelt szükséges növelni, valamint sportolóknak edzés előtt fél órával, hogy a kollagén az ízületekhez jutva segítse az izmok és a kötőszövetek épülését az edzés után.

Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva. Bármilyen folyadékba belekeverhető, akár forró levesbe is, íze nincsen, de erős illata miatt célszerű kakaóba, vagy narancslébe, gyümölcslébe keverni, amely elfedi azt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Táplálékkiegészítők
Funkció szerint: Ízületvédelem, porckopás, Bőr, haj, köröm
Gyártó: Gal
Típus szerint: Kollagén

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: