Natura gyümölcsös müzli 500g
Kód: 5997848513647Termék részletes leírása
deális reggeli müzli gabonapelyhekkel és gyümölcsökkel gazdagítva. A zabpehely, az aszalt gyümölcsök és a különféle olajos magvak magas energiatartalma biztosítja a megfelelő fizikai teljesítőképesség fenntartását. Fogyasztása különösen ajánlott reggelire vagy tízóraira.
Amire például biztosan nem lenne semmi szükség, az bőven van a müzlinek nevezett tárgyakban. Általában a kakaó, csokidarabok, egyéb olyan töltelékek, amikre csak a csábításhoz van szükség, mert rendszeresen történő fogyasztásuk az ízipar rejtett vegyületeinek segítségével FÜGGŐSÉGET OKOZHAT.
A NATURA müzlik nem tartalmaznak egyebet, mint az élelmiszeripar legegyszerűbb, de az eredeti koncepcióhoz tökéletesen odaillő komponenseit.
Jelesül: a teljes értékű gabonák, emberi fogyasztásra egyszerűsített változatait, a gabonapelyheket. Ez képezi az alapot. Ehhez társul az olajos magvak népes családjának néhány képviselője is.
A gyümölcsöket aszalvány, vagy szárítmány formájában tudjuk hozzáadni a hosszabb eltarthatóság okán. Déligyümölcsök, vagy a Távol-Keleti gyümölcsféleségek néhánya, amit aprítva, szárítva használunk.Ezek között megemlítendő a papaya és az ananász, amiket olykor csak kandírozva lehet beszerezni. A kandírozásról köztudott, hogy cukoroldatban való áztatás, amivel a tartósságot biztosítják. Cukorbetegek a napi szénhidrát számításba feltétlenül kalkulálják be ezt a tényt. Az említett két távolkeleti gyümölcs mennyisége a müzli egészéhez, de méginkább a gyümölcstartalom %-hoz képest elenyésző, de ne hagyják figyelmen kívül.
ÖSSZETÉTEL
Összetevők: zabpehely, mazsola, kandírozott ananász (ananász, cukor, citromsav, antioxidáns (kéndioxid)), kandírozott papaya (papaya, cukor, antioxidáns (kéndioxid)), árpapehely, búzapehely, rozspehely, napraforgó, pörkölt földimogyoró, aszalt sárgabarack (sárgabarack, dextróz, antioxidáns kéndioxid)), lenmag, kókuszreszelék, aszalt alma (alma, cukor, antioxidáns (kéndioxid).
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.