Spórolj időt! Add le rendelésed online, és vedd át az üzletben összekészítve!

Vegabond kókusztejpor 100g

Kód: 8O-19428O-O-5O-25
870 Ft 685 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)
Szállítási lehetőségek

Készíts ízletes, frissítő kókusztejet a Vegabond kókusztejpor felhasználásával, pillanatok alatt kényelmesen, otthon is ízletes kókusztej készíthető.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kiszerelés: 100 g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Készíts ízletes, frissítő kókusztejet a Vegabond kókusztejpor felhasználásával, amelyet mostantól megújult csomagolásban találsz!

Hogyan készül? A kókusztejport a friss kókuszdió húsából készült tejből állítják elő. A folyamat során a kókusztej víztartalmát kivonják, így a végeredmény egy por állagú instant italpor, amelynek felhasználása igen sokoldalú.

A kókusztejporból pillanatok alatt kényelmesen, otthon is ízletes kókusztej készíthető. A 100% növényi eredetű, 60 gramm kókusztejporból készült ital megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek. Adagolás: soványtej: 100 g por+400 ml víz; sűrű kókusztej: 100 g por+150 ml víz.

Érdemes azonban kísérletezni vele a konyhában, hiszen turmixok, smoothiek, koktélok, gabonakásák, desszertek, levesek és ázsiai jellegű ételek elkészítéséhez is kiváló alapanyag.

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: friss kókuszdió krém (85,2%), glükóz szirup (tápiókából), emulgeáló szerek (dikálium-foszfát (E340), zsírsavak mono- és digliceridjei (E471)), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid (E551)).

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN

  • Energia: 2.403 kJ / 576.0 KCAL
  • Zsír: 38.2 g
    • amelyből telített zsírsavak: 35.0 g
  • Szénhidrát: 56.6 g
    • amelyből cukrok: 19.5 g
  • Só: 0.07 g
  • Fehérje: 1.7 g

Allergénfigyelmeztetés: Allergénmentes

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Felhasználási információk: Ajánljuk turmixok reggeli italok koktélok gabonakásák sütemények levesek készítéséhez.

Tárolási információk: Száraz és hűvös helyen tárolandó!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: