Spórolj időt! Add le rendelésed online, és vedd át az üzletben összekészítve!

Vegabond vega fasírtpor gluténmentes magyaros 200g

Kód: 8181
740 Ft 583 Ft ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Magyaros ízvilággal rendelkező, vegetáriánus étel 4 személyre. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gluténmentes, magyaros Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetünk húsmentes fogásokat - remekül illik pitába, salátákhoz, sült zöldségekhez, buddha tálak összeállításához, de tálalhatod különféle gabonaköretekkel és humusszal is.

A fasírtok ízét az ízesítéssel harmonizáló, apróra vágott vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával tehetjük még izgalmasabbá. A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsüthetjük.

ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT

Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak, ezután formázz a masszából golyókat vagy lepényeket és forró olajban süsd őket aranybarnára.

Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.

Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.

ÖSSZETÉTEL

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN:

  • Energia: 1.304 kJ / 309.0 KCAL
  • Zsír: 3.0 g
    • Amelyből telített zsírsavak: 0.2 g
  • Szénhidrát: 50.8 g
    • Amelyből cukrok: 9.7 g
  • Só: 3.03 g
  • Fehérje: 15.0 g

Allergénfigyelmeztetés: Zeller

Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, paprika (szárított pritamin, őrölt csemege), tengeri só, inaktív élesztőpehely, szárított paszternák gyökér, őrölt feketebors, szárított zeller gyökér, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), chili fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: